We hebben inmiddels alweer een kwart van de competitie erop zitten. De Noormannen is nog steeds terug te vinden op de felbegeerde plaats in het rechterrijtje, namelijk de 8e plaats. Zoals iedereen inmiddels wel weet is deze felbegeerd, doordat hij aan het eind van het seizoen rechtstreekse handhaving betekent. De thuisploeg kan dus terugkijken op een prima eerste kwart van de competitie. Vorige week werd concurrent Veere met 1-2 verslagen. Hierdoor is er een gaatje geslagen met de onderste 6 ploegen. 
 
Geen reden voor De Noormannen om naast de schoenen te gaan lopen. Vooral niet gezien het programma wat nog rest tot aan de winterstop. De ploeg van Kerkhove krijgt namelijk nog 4 ploegen uit het linkerrijtje als opponent. Te beginnen vandaag met V.C. Vlissingen. De Vlissingers zijn weliswaar promovendus, kijkend naar het spelersmateriaal mag verwacht worden dat zij zich kunnen meten met de betere ploegen in de 3e klasse. Het wordt interessant om te zien of De Noormannen (eindelijk) eens punten kan pakken tegen een hoger aangeschreven team in de komende maand. 
 
Op basis van resultaten uit het verleden kan De Noormannen het duel met vertrouwen tegemoet gaan. In het seizoen '20-'21 troffen beide ploegen elkaar voor het laatst. Dit was in bekerverband en de thuisploeg won destijds met 2-0. Indien Vlissingen ook zaterdag op een nederlaag wordt getrakteerd komen beide ploegen in punten gelijk. Echter nog belangrijker dan dat, het gat op de concurrenten om degradatie wordt dan waarschijnlijk nog groter.