Op 23 en 24 juni wordt het 90-jarig jubilieum uitgebreid gevierd.  De vrijdagavond staat met name in het teken van de jeugd, maar ook voor de ouders en andere belangstellenden.  De jubileumcommissie organiseert dan een ouder/kind toernooi. 

Wat is er nu leuker dan een partijtje met je zoon of dochter te spelen? Je hoeft echt niet te kunnen voetballen. Meedoen is belangrijker dan winnen. Doe je zoon of dochter een plezier en geef jullie samen op.  Lukt het echt niet zelf, dan doet er gewoon een ander familielid of kennis mee. 

Je kunt je tot 1 juni 2023 aanmelden via deze link.  

Is iemand anders ook geïnteresseerd, maar geen lid? Geen probleem, die mag ook gewoon meedoen. Dus trommel ook je vriendjes en vriendinnetjes op. We maken er met z'n allen een leuke avond van.  

We trappen om 17:00 uur af. Het is niet alleen voetbal die avond. Er vinden namelijk nog meer activiteiten plaats. Zo kunnen alle jeugdspelers die zich opgeven pannenkoeken blijven eten en wordt de avond afgesloten met een kinderdisco in de kantine. Daarnaast vindt tijdens of na het toernooi de prijsuitreiking plaats van de grote verloting.   

Is het niet helemaal duidelijk of wil je meer informatie over het ouder/kindtoernooi? Neem dan contact op met Erwin Pouwelse, jubileumtoernooi@noormannen.nl, 06-18426475.