Een van de activiteiten tijdens het jubilieumweekend is een wedstrijd met een gemixt team van Noormannen senioren/dames tegen FC de Rebellen.

FC de Rebellent is een team van allemaal oud profspelers. De wedstrijd duurt 2 x 35 minuten. Wedstrijd staat onder leiding van oud top scheidsrechter Roelof Luinge.
Enkele bekende spelers die op de voorlopige lijst staan om mee te doen bij FC de Rebellen zijn: Luige Bruins, Romano Denneboom, Ricky van den Bergh, Patrick Pothuizen en Leonardo. De rebellen zullen gecoacht worden door trainer Sjaak Polak.

Wil je met deze oud profspelers eens een babbeltje maken? Dat kan! De Rebellen blijven na de wedstrijd gezellig hangen voor een hapje en een drankje. 
Maar let op: er is meer mogelijk!! Er 1 plaats vrij bij FC de Rebellen en daarmee dus de mogelijkheid om mee te spelen in dat team.

Diegene speelt niet alleen mee, maar zit ook voor en na de wedstrijd in de kleedkamer bij De Rebellen. We veilen deze vacante plaats. Dus de persoon die hier het meeste op biedt, mag mee doen. Startbod €100,00. Aanmelden met bod kan bij Erwin Pouwelse, erwin_pouwelse3@hotmail.com