Aanstaand weekend is het zover: de Noormannen viert haar 90 jarig jubileum met verschillende activiteiten en festiviteiten op sportpark de Prelaat. Op vrijdagmiddag om 17:00 uur starten we met een ouder-kind toernooi, met aansluitend de uitslag van de verloting, kinderdisco en de derde helft voor alle deelnemers en supporters. Iedereen is van harte welkom!

Op zaterdag verzamelen alle deelnemers aan de unieke Noormannen Jubileum-quiz zich vanaf 13:00 op de Prelaat en barst om 14:00 de strijd los. Deelnemen aan de quiz is nog steeds mogelijk! Inschrijven kan als koppel of individueel vooraf via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar je kunt jezelf ook op de dag zelf melden op de Prelaat.

Na de Jubileum-quiz staat om ca. 16:00 de kraker van het gelegenheidsteam van V.V. de Noormannen tegen FC de Rebellen op het programma. Lukt het de lokale helden om te winnen van de stervoetballers van FC de Rebellen? Komt dat zien op de Prelaat, en blijf daarna zeker even hangen voor een hapje en drankje tijdens de 3e helft en de feestavond!

Kan een afbeelding zijn van tekst