Na een vrij Paasweekend wordt vandaag de competitie weer hervat. Spanning alom in de 4e klasse B. In principe moet elke ploeg vanaf plek 4 naar beneden nog punten halen om zich veilig te spelen. Alhoewel nummer 5 Nieuwdorp misschien meer oog zal hebben voor de 3e plaats - dat gat is 3 punten - geldt dat dus ook voor hen. De bezoekers hebben op dit moment een marge van 9 punten op een degradatieplaats. Doordat bijna alle ploegen aan elkaar gewaagd zijn, kan zo'n voorsprong na een aantal nederlagen als sneeuw voor de zon verdwijnen. 

De laatste jaren hebben bewezen dat in ieder geval Noormannen en Nieuwdorp aan elkaar gewaagd zijn. Vorig seizoen degradeerden beide ploegen uit de 3e klasse A. In dat seizoen speelden beide ploegen zowel in Westkapelle als in Nieuwdorp gelijk. Dit seizoen eindigde de heenwedstrijd, u raadt het al, ook in een gelijkspel: 2-2. 

Buitenom de zwakke 1e periode van Noormannen heeft de ploeg bewezen iedere tegenstander partij te kunnen bieden. Gevoelsmatig staat het dan ook te laag in de ranglijst. De ploeg zal zich echter wel moeten belonen voor het harde werken en redelijke spel. De komende 2 maanden gaan we zien welke kant het kwartje op gaat vallen. De ploeg kan in ieder geval alle steun gebruiken van het thuispubliek. Zo ook vandaag.

Voorafgaand aan de wedstrijd zal een minuut stilte worden gehouden. Dit in verband met het overlijden van erelid André Toutenhoofd.