7 punten uit de laatste 3 wedstrijden. Dat is op zich geen verkeerd moyenne, maar wel een hoognodig moyenne. Met de versterkte declaratieregeling in ogenschouw nemend zijn de 6 nog resterende wedstrijden absoluut finales te noemen, vooralsnog. Noormannen staat op de veilige 8e plaats met 1 punt voorsprong op nummer 9 Apollo en 3 punten voorsprong op nummer 10 Wemeldinge. De volgende horde luistert naar de naam Kruiningen (de huidige nummer 4) en zal komend weekend moeten worden genomen. Overigens speelt nummer 7 Nieuwland (4 punten meer dan Noormannen) dan tegen het hoger geklasseerde Goes. 
 
Dan de Prognostiek. De Prognostiek kent liefst 4 full pulls: Dylan Knevel, Lennard Kerkhove, Dario Schepens en Jan Dekker. Allen krijgen 10 punten aan hun seizoenstotaal bijgeschreven. Proficiat! Voor Dylan betekent dit zelfs dat ie is doorgestoomd naar de koppositie! Maar ook Sjako blijft dankzij een juist voorspelde toto nog steeds koploper. Ook voor Lennard betekent de full pull een plek in de felbegeerde top-4 en wel op een gedeelde 4e plek. Lennard deelt deze plek met Cas Joosse en Jordy Conte, die beiden de toto juist hadden voorspeld. Michael Dekker staat 3e. Jordi Cijsouw haalde deze ronde geen punten en zakt daardoor weg uit de top-4. In totaal hadden 27 deelnemers de toto juist voorspeld. 
Een ander vermeldenswaardig feitje is dat Niels Coppoolse eindelijk van de hatelijke 0 is afgekomen. Niels had, overigens samen met Sander Riemens, de uitslag 3 - 1 correct voorspeld, en mag daarmee gelijk 7 punten aan zijn seizoenstotaal bijschrijven. Klasse, Niels! Vincent Toutenhoofd blijft hekkensluiter. Er moet nou eenmaal iemand onderaan staan, niet waar? 
 
Alle 54 deelnemers samen vulden een totaal van 110 doelpunten voor en 40 doelpunten tegen in. Dat geeft een gemiddelde van 2,0 - 0,9 en dus 2 - 1. Het werd 3 - 1 en die uitslag was dus 6x juist voorspeld, net als 1 - 0, terwijl de modus op 2 - 0 (7x) uitkwam.