Kris Pouwelse heeft mij gevraagd met dit item mee te doen, ondanks dat ik geen voetbal verleden als speler bij de Noormannen heb. Gezien het feit dat ik de meeste jaren van leiderschap bij Noormannen 3-4 actief ben geweest heeft het elftal wel een Noormannen 3-4 gehalte.

De 11 van Kees Meijers


Doel: Erik van Zanten – was zeker in zijn periode in het 2e een zeer betrouwbare keeper.

Laatste man: Eddy Janse – een zeer complete voetballer die op elke positie uit de voeten kan.

Voorstopper: Kris Pouwelse – moet af en toe tegen zichzelf in bescherming worden genomen vanwege blessures. Zou doorgaan tot hij er bij neervalt, maar een prima voorstopper.

Rechtsback: Pieter Jan Peene – was tot zijn blessures een zeer betrouwbare verdediger, spitsen hadden er een taaie aan.

Linksback: Wim Brasser – verzaakt nooit, je kunt er bij een training en wedstrijd letterlijk en figuurlijk niet omheen. Hij is er altijd en ondanks dat de jaren gaan tellen nog zeer betrouwbaar.

Linkshalf: Ron de Nooijer – is geen technicus, maar heeft een enorme drive. Zijn directe tegenstander heeft een taaie middag, hij blijft gaan.

Verdedigende middenvelder: Svend Minderhoud – kan goed uit de voeten op het middenveld, heeft goed overzicht en is ook geen onverdienstelijke keeper.

Aanvallende middenvelder: Thomas Wuite – de motor van het elftal binnen en buiten het veld. Is een solide voetballer die nog regelmatig zijn goaltje meepikt. Ook een goeie voor de sfeer.

Rechtshalf: Jeroen Huibregtse – doet zijn ding, houdt niet van flauwekul, heeft altijd maximale inzet en verwacht dat ook van zijn medespelers. Regelt achter de schermen ook veel voor het elftal.

Spits; Pedro Boon – is niet de meest technische spits, maar een speler die je graag in je elftal hebt. Houdt de tegenstander altijd bezig en heeft een goed schot.

Spits: Christiaan Roelse – kan geweldig voetballen, scoorde altijd. Het was een genot om hem bezig te zien. Had helaas op het laatst best veel last van blessures.

Coaches: heb prettig samengewerkt met Leo Brasser en Adrie Simonse, maar ook met Lennard Kerkhove en Marcel Nijsse.

Vlagger: staat als een paal boven water, op onze Jos Hoogesteger kun je altijd rekenen.

Jos Hoogesteger mag de volgende keer zijn  opstellen.