Theo van Hercules heeft de bal doorgegeven aan Jackie Minderhoud. Hier de 11 van Jackie.

Op t doel: Matthijs van Wageningen, goede keeper en een mooie man voor de derde helft (prachtige zondagen toen ie nog met de trein naar Zwolle moest na de wedstrijd en we hem weer ergens afzetten op een station).

Rechtsback:
 Sebastiaan Dekker, verdediger die zijn man goed uitschakelde en opkomend over de rechterflank zeer sterk, als rechtshalf 2 passen naar binnen en hij kwam weer al voorbij).

Achterste man: 
Henk Wielemaker, wat een gigant, was er altijd gecombineerd met zijn inzet, inzicht en wil om te winnen en niet te vergeten zijn humor mijn favoriete Noorman.

Voorstopper:
 Leo Brasser, enorme inzet en met zijn ”go go gadget legs” een plaag voor elke aanvaller (Leo kwam er altijd nog wel tussen met een been).

Linksback:
 Jeroen Huibregtse, staat er altijd, zowel als speler als vrijwilliger; mooie jaren meegemaakt als vlagger van de A-junioren met deze ”gouden lichting”. De ”uitjes” naar de overkant met de boot en trainer Juul Sohilait waren legendarisch.

Rechtshalf: 
Jose Candeias, enorme goede voetballer en gecombineerd met zijn Portugese temperament 1 van de beste spelers waar ik mee heb mogen voetballen.

Midmid: 
Eddy Janse, verzaakte nooit, altijd blij dat Eddy achter je stond; maakte veel ”vuile” meters en voetballend ook sterk. Als de veters zondagmorgen los zaten als je hem kwam ophalen, wist je dat je die dag wat allerter moest zijn op je balbezit.

Linkshalf:
 Aart Meijer, hardwerkende middenvelder waar je altijd op kon bouwen; tevens de favoriete speler van mijn oma in die tijd.

Rechtsbuiten: 
Joost Grootjans, wat een voetballer was dat; snelheid gecombineerd met techniek. 1 van de ”golden boys”.

Spits:
 Mark Minderhoud, speelt NOG STEEDS in het eerste elftal; dit feit en de statistieken zeggen genoeg. Mark is heel even bij Vlissingen gaan kijken en woont tegenwoordig in Oost-Souburg, maar we mogen toch wel stellen dat Mark een echte liefhebber en clubman is.

Linksbuiten:
 Sjaak de Pagter, een alleskunner zoals er maar weinig zijn. Sjaak was niet de meest technische voetballer, maar wat een ”beest” in t veld; wat een rot dag had je als verdediger als een wedstrijd Sjaak je directe man was; Pfffffffffffffff.

Trainer:
 Marcel Nijsse, wat een mooie rustige trainer was/is dat; altijd positief, opgewekt en voetbaltechnisch top. Jammer, dat Marcel geen fan was van de derde helft (but nobody is perfect).

Vlagger:
 Jan de Pagter, Ik heb Jan al een hele tijd niet meer gezien, maar veel mooie momenten meegemaakt en Jan was altijd een ”super vrijwilliger van onze vereniging”.

Supporter:
 ome Anton, behoeft geen verdere toelichting. Zijn schouw staat vol met supporter van het jaar bokalen.

Ik heb heel wat goede en mooie voetballers, trainers en begeleiders niet kunnen noemen helaas.
Excuses daarvoor, niet dat ik jullie minder waardeer; ik heb het idee dat ik er zo honderd op kon zetten. Ieder met zijn eigen ”mooie” kwaliteiten.
Ik wil de volgende 11 wel eens graag weten van nog zo een coryfee: ”Boelie” Ramon de Witte.

De foto is uit de B-jeugd. Vlnr staand: trainer Cor Provoost, Eddy Janse, Jeroen de Witte, Erwin de Kam, Mervyn Telleman, Svend Minderhoud, Wim Jobse, Anthony Kaland en grensrechter Theo Verduijn.
Vlnr zittend: Patrick Verduijn, Edwin de Pagter, Pascal Geldof, Jordy Conté, Waldo Geldof en Jackie Minderhoud.