Na de gehele jeugd bij VV de Meeuwen te hebben doorlopen speel ik nu al weer 12 jaar bij VV de Noormannen. Mijn beste 11 komt grotendeels uit mijn begintijd bij de Noormannen.

Keeper: Niels van Alphen, goede keeper, niet bang voor een duel, stopte zo nu en dan een penalty, goed in 1 op 1 situaties en in coaching (soms iets te veel).

Rechts achter: Jacco Cijcouw, beheerst en rustig aan de bal, overzicht, coaching en makkelijk op meerdere posities inzetbaar.

Laatste man: Rens de Visser, fysiek sterk, kopsterk, veel loopvermogen en kan een goal maken.

Voorstopper: Kris Pouwelse, goede verdediger, altijd kort op de man, haalt een spits uit de wedstrijd.

Linksback: Stefan Feleus, niemand bij de Noormannen heeft meer winnaarsmentaliteit als Stefan.

Verdedigende middenvelder: Thomas Lievense, goede techniek, rustig aan de bal, overzicht, kan het spel goed verplaatsen.

Links midden: Niels Gabrielse, technisch sterk, geweldig linkerbeen, goede voorzet en oog voor loopacties van medespelers.

Rechts midden: Erwin Pouwelse, goede elftal leider, spelinzicht, scorend vermogen.

Aanvallende middenvelder: Menno de Nooijer, goede dribbel en geweldig schot waarmee hij vanuit alle hoeken en standen kan scoren.

Linker spits: Mark Minderhoud, als je in de bovenste regionen van de Zeeuwse topscorerlijst aller tijden staat zegt dat genoeg.

Rechter spits: Niels Dominucus, balvast, goed linkerbeen, echte winnaar en goed voor de sfeer in het team.

Coach/trainer: Evert Wisse, stuurt zijn elftal altijd met een duidelijk plan het veld in, geeft zijn spelers vertrouwen.

Leider/vlagger: Marco Verburg & Kees Meijer, goed voor de teamgeest en meestal ook goed in de 3e helft.

Voor de volgende keer ben ik benieuwd naar de 11 van Joey Janse.