Onze 3de wedstrijd tegen Lebo. Over de eerste helft valt echter weinig goeds te melden. Het was een drama. Er werd niet samengespeeld, ballen werden in het wilde weg weg getrapt, veel balverlies op het middenveld, en ga zo maar door. Slecht 1 lange uittrap van Mats, werd effectief door Mano afgerond en zo werd het toch nog 1-0.

Een uitzondering op het slechte spel was Aron, die een aantal keer gevaarlijk over recht druk op Lebo kon zetten. Mats moest nog een keer de verre hoek in duiken om een vrije schop van Lebo te keren en geheel onverdiend kregen we in de 30ste minuut nog een cadeautje door een eigen doelpunt bij een corner van Aron. Zo gingen we met 2-0 de rust in en werden natuurlijk getrakteerd op een donderspeech van de leiding. Verder was het vrij stil in de kleedkamer.

Na de rust werd er gelukkig wel beter gespeeld. We benutten het middenveld beter met Julius die goed als stoorzender werkte en de ballen over de voorhoede verdeelde. Een een aantal goede diepte ballen naar voren brachten meteen gevaar en druk op de achterhoede van de tegenstander. Dit resulteerde in een aantal kansen die er echter niet zo maar in wilde. In de 8ste minuut was het Mano die na een solo vanaf de middenlijn de 3-0 maakte. Achterin gaven we niets meer weg en zaten we wat dichter op de tegenstander en gaande weg de tweede helft kregen we steeds meer de overhand, al verdiende het spel nog geen schoonheid prijs, zoals bv wel afgelopen woensdag tegen Steen. Het was 5 minuten voor het eind nog 1 keer Mano die na hard zwoegen een kans creëerde en succesvol afrondde en de eindstand op 4-0 zette. Gewonnen, maar tegen een tegenstander als Lebo zouden we wat mooier voetbal moeten kunnen laten zien. Op weg naar volgende week met een reisje naar de Axel voor de boeg. Met 6 punten uit 3 wedstrijden en 17 doelpunten voor staan we er voorlopig goed voor.