Dinsdag 2 mei 2017 stond de wedstrijd Serooskerke 4 – Noormannen 2 op het programma. Door de afwezigheid van leider Kees Meijers was het aan trainer Adrie Simonse om het elftal te leiden Hij kwam tot het volgende basiselftal:

Mike
Arjen Jelmer Kris Niels vB
Matthijs Ruben Robin
Norbert Patrick Niels G

Wisselspelers: Rick, Julian, Jarno

De Noormannen begon niet goed aan de wedstrijd en dit resulteerde in de eerste fase van de wedstrijd in enkele kansen voor de tegenstander. Een doelpunt bleef dan ook niet lang uitgesloten. Door een slechte pass werd de bal onderschept door Serooskerke en opende gemakkelijk de score. De zure 1-0 achterstand moest worden rechtgezet. Daardoor kwam Noormannen toch aan voetballen toe, en creëerde een goed aantal kansen. Een antwoord op het tegendoelpunt was snel gegeven. Patrick schoot de bal in het doel na een goede voorzet van onze topscoorder Ruben. Daardoor stond het scorebord tot en met de rust op 1-1.

Na de rust was duidelijk wat er moest gaan gebeuren vandaag.. WINNEN! Om zo de 3e plek op de ranglijst vast te houden. Echter liep dit anders dan gepland. Bij de Noormannen het lukte 2e helft niet, en Serooskerke opende opnieuw de score 2-1. Ook na het inbrengen van alle wisselspelers kwam de ploeg van Adrie Simonse nog niet veel beter uit de verf dan de 1e helft. Het wilde niet lukken vandaag. Enkel kwam daar voor Noormannen een lichtpuntje in het duister. Ruben anticipeerde snel op een fout van de keeper en maakte er 2-2 van. Niet veel later opende Serooskerke voor de 3e keer de score, door een snelle counter stond het ineens 3-2. Door een fout in de verdediging werd het duidelijk dat de punten niet mee naar de Westkapelle gingen vandaag. 4-2 voor Serooskerke. Zo eindigde ook de wedstrijd op deze prachtige zaterdagmiddag in een 5-3 score.

Noormannen 2 heeft hiermee het seizoen afgesloten met een zure nederlaag, waardoor de 3e plek verloren is gegaan. Op naar volgend seizoen!