Afgelopen zaterdag stond de inhaalwedstrijd Serooskerke 4-Noormannen2 op het programma. Om kwart over 1 vertrokken we richting Serooskerke naar sportpark Noordhout voor de wedstrijd die om half 3 op het programma stond.

Eerst de bespreking van Adrie en Kees in de kleedkamer die nog een aantal punten meegaven voor in de wedstrijd. Al snel kwam er naar voren de lijn van de vorige gewonnen wedstrijd tegen MZVC meenemen in de wedstrijd van vandaag.  En uitgaan van ons eigen kunnen en ons eigen spelletje spelen.

De basisopstelling was als volgt:

Aron
Jelmer H Kris© Niels VB Jarno
Pieter Jan Marc Niels C
Robin Pedro Julian

Wissels: Jordi en Niels G

Er stond veel wind vandaag om te voetballen. De eerste helft werd gekozen om met windje mee te spelen. De wedstrijd begon iets wat rommelig en dat leverde al een snelle 1-0 voorsprong voor Serooskerke op. Na de 1-0 kwam Noormannen beter in de wedstrijd en er werd goed gecombineerd. Dat leverde een aantal kansen op voor beide kanten, maar uiteindelijk toch de goal aan de kant van Noormannen na een voorzet van de zijkant kwam de bal bij Pedro terecht en schoot de goed binnen dit resulteerde in de 1-1.

In de resulteerde tijd in de eerste helft golfden het spel op en neer, maar was het toch Serooskerke dat vlak voor rust op een 2-1 voorsprong kwam.

In de rust werden aantal punten besproken en 2 wissels doorgevoerd. Jordi voor Jarno en Niels G voor Kris.

Noormannen kwam niet goed uit de kleedkamer de tweede helft was nog maar net begonnen of de 3-1 en de 4-1 lagen al in het net. Daarna werd de draad weer opgepakt en werd er geprobeerd om te combineren dit werd lastig gemaakt door de harde wind die over het veld waaiden en het hogedruk zetten van Serooskerke. Toch lukten het een aantal keren om gevaarlijk te worden op de helft van de tegenstander en leverde kansen op. Uiteindelijk was het toch Serooskerke wat door vele corners en kansen de voorsprong uitbouwden in de laatste minuut scoorden ze de 5-1.

Op naar de volgende wedstrijd volgende week thuis tegen Walcheren 4.