Na de uitstekende overwinning van vorige week op bevelanders, mocht Noormannen 2 voor de 2e bekerwedstrijd in en tegen Spui aantreden.

Op een vlak maar ontzettend hard veld begon Noormannen in de volgende opstelling:

Aron

Niels vb – Jacco – Jarno – Niels G.

Niels C. – Jaimy – Danny

Julian – Pedro© - Devi

Wissels: Matthijs, Arjen en Emiel

Het was al snel duidelijk dat Noormannen deze wedstrijd de bovenliggende partij zou zijn en binnen 2 minuten wist Jaimy op aangeven van Devi de 0-1 op het scorebord te schieten. Waar Spui voornamelijk de lange bal hanteerde, speelde Noormannen behoorlijk positiespel en gaf het nauwelijks kansen weg.

Na een schitterende pass van rechtsback Niels vb op Linksback Niels G. stuurde die laatste spits Pedro weg en die gaf de bal op een presenteerblaadje aan Julian die bij de 2e paal de 0-2 binnen schoot. Nog voor de rust viel de 0-3 na goed combineren op de rechterkant kon Julian doorstomen naar het doel en die liet de keeper in de korte hoek kansloos.

De 2e helft het zelfde spelbeeld, na 10 minuten stuurde Julian broer Niels C.  weg en die faalde niet oog in oog met de keeper 0-4. Hierna gingen Pedro, Jacco en Devi naar de kant en kwamen Matthijs, Emiel en Arjen in het veld. Binnen 5 minuten scoorde Jaimy met zijn 2e van de middag de 0-5 en schoot Matthijs na een knappe voetbeweging de 0-6 tegen de touwen, wat ook de eindstand was.

Wederom een mooie overwinning, wat betekend dat Noormannen 2 net als het 1e en het 3e een ronde verder is in de beker.

Volgende week begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen Luctor Heinkenszand 3.