De tweede en laatste bekerwedstrijd werd donderdag de 13de gespeeld. Vorig seizoen werd er vanuit gegaan dat de derby tegen de noorderburen de laatste zou zijn. Maar voor de beker van dit jaar krijgt De Noormannen de kans om de derby van vorig seizoen doen te vergeten. Met de volgende 11 namen werd aangetreden voor de derby. Voor sommige jongens was dit de eerste en de laatste derby van De Noormannen.

Hayo;

Ron, Jari, Rens, Finy;

Jesse

Rens                Erwin;

Marlo, Dylan, Brian

Noormannen had de gehele eerste helft meer balbezit wat leidde tot enkele kansen. Toch ontbreekt het aan de scherpte van de eindpass. De 1-0 wordt gemaakt door Marlo die de bal ontvangt in de 16 en langs de keeper kan schieten. Op slag van rust speelt Erwin snel een vrije trap naar Dylan die in de 16 neer wordt gehaald door een blauwe, vervolgens schiet Erwin de penalty koelbloedig in de kruising.

Na de rust zien we hetzelfde spelbeeld, Noormannen op de helft van de tegenstander. Maar toch krijgt de tegenstander ook een penalty omdat er door de Noormannen wordt verdedigd met de handen en dat mag niet, 1-2
Steeds krijgt de Noormannen kansen.  Zo valt de bal in de kluts voor de voeten van Dyan die de bal binnen kan schieten. Marlo wordt iets daarna de diepte ingestuurd, die zijn tegenstander voorbij schiet, alleen wordt hij daarna hard tegen de grond gewerkt. 2
de penalty die Erwin goed inschiet.
Geloof het of niet daarna volgt er een derde penalty na een uiterst belachelijke actie, wat niks met voetbal te maken heeft, op Erwin in de 16.
Erwin laat deze pingel over aan Marlo die hem hard tegen het zijnet schiet.
Kan Erwin dan alleen penalty’s scoren? Vanaf de 16m schiet hij de bal langs de keeper wat zijn derde van de avond is.
Eindstand 1-6 voor De Noormannen. Met deze stand is er een einde gekomen aan “De derby” die de Noormannen winnend afsluit. Hierdoor is De Noormannen voord de derde keer op rij door naar de volgende ronde. A.s. zaterdag (22-9) gaat de competitie van start tegen De Bevelanders.