Danny – Jesse – Rens V. – Patrick

Julian – Erwin – Rens J.

Pedro – Mark – Devi

De wissels waren Jacco, Pieter Jan en Aron

Vanaf het begin van de eerste helft was Noormannen feller en had het betere van het spel. Hoek wist weinig tot geen kansen te creëren. Vroeg in de wedstrijd moest Devi het veld al verlaten wegens een bloedneus, hij werd vervangen door Jacco. Halverwege de eerste helft kwam Noormannen dan ook op voorsprong. Na goed doorzetten van Mark kwam Rens J. met een beetje geluk 1 op 1 en rondde met een schuiver in de lange hoek af: 1-0. Ook na dit doelpunt kwam Hoek er niet aan te pas. Er volgde een schot van Mark onderkant lat. Er bestond twijfel of de bal over of op de lijn terecht kwam maar de scheidsrechter liet doorspelen. Maar net voor de rust scoorde Mark wel na een uitbraak van Noormannen en een goede solo.

In de rust werden Julian en Niels eruit gehaald voor Pieter Jan en Aron.

Aan het begin van de tweede helft eigenlijk hetzelfde spelbeeld, Hoek kwam niet door de defensie van Noormannen heen en door een fout van Hoek in de opbouw werd Erwin gelijk voor het doel gezet en schoof de 3-0 binnen. Niet lang daarna schoot Pedro vanaf de zestien met een hard schot in het dak van het doel over de keeper: 4-0. Wanneer het einde van de wedstrijd naderde, ging de vermoeidheid bij Noormannen spelen. Er ontstonden grote gaten op het middenveld en Hoek kreeg een paar kansen. Tegenvaller was dat er in de drukte binnen de zestien een speler van Hoek naar de grond ging: penalty en 4-1. Er kwam ook nog een vijfde treffer voor Noormannen. Na een snelle vrije trap van Erwin schoot Pedro de bal bekeken in de korte hoek.

Een mooie opsteker voor de Noormannen na twee verloren oefenduels hiervoor. Dinsdag volgt de vierde wedstrijd tegen Meeuwen 2.