Zaterdag stond de wedstrijd tegen Walcheren 4 op het programma. Deze wedstrijd was belangrijk, die moesten we winnen anders was de wedstrijd van vorige week voor niks geweest. De Coach begon met deze 11.

Aron
Niels van Belzen   Danny    Jarno    Jacco
Dylan        Niels C      Robin
Ruben     Patrick     Davy
Op de bank begonnen Remco en Mathijs.

Het was winderig en de scheids riep de aanvoerders bij zich. Walcheren kreeg de kans om te kiezen, hun kozen voor aftrap, waarbij wij in ons voordeel de eerste helft ingang met windje mee. Al heel snel werd de 1-0 gescoord. Daarna ook de 2-0,3-0,4-0,5-0,6-0. Bij de 6-0 hadden ze er geen zin meer in maar Noormannen bleef maar gaan wat goed is voor ons doelsaldo. Uiteindelijk was het 10-0 voor met rust. In de kleedkamer was iedereen positief en de 2e helft begon Walcheren met meewind. Er waren minder doelpunten. Waren wat kansen voor Noormannen die er net allemaal niet ingingen. Walcheren heeft paar kansjes gehad maar uiteindelijk werd de eindstand 14-0.

Doelpuntenmakers.

Patrick Knevel: 1 (eerste doelpunt van seizoen)
Dylan Knevel: 1
Robin Lous:3
Ruben van Sluis:3
Devi:4
Danny:2

Na de wedstrijd met z'n allen aansluiten bij het winterfeest bij de Noormannen om de overwinning te vieren. Nu voor elke speler wat rust om na de winterstop er weer vol in tegaan voor het kampioenschap.