Zaterdag stond de laatste thuiswedstrijd van dit jaar op het programma tegen Dauwendaele 1. Noormannen beschikte over een fitte selectie, waaruit de volgende opstelling werd gemaakt:

Jesse(6)    Rens Janisse(8)

Erwin(10)

Mark(7)                 Marlo(9)                     Dylan(11)

Wissel: Ron(12), Brian(13) en Patrick(14).

De eerste helft begon een beetje rommelig bij Noormannen, we brachten elkaar in de problemen. Uiteindelijk werd het spel beter en na een mooie pass van Damian op Dylan, werd Dylan neer gehaald in het strafshopgebied. Penalty. Erwin ging achter de bal staan en schoot de bal in het doel. 1-0. Enkele minuten later schoot Erwin de bal na een corner richting de 2e paal en daar stond Rens De Visser die de bal binnen kopte. 2-0. Vlak voor rust kopte Marlo ook de 3-0 nog binnen.

Rust.

In de 60e minuut werd Rens Janisse gewisseld voor Ron en werd Julian naar middenveld gestuurd, Ron kwam op de rechtsback positie. Even later scoorde Dauwendale de 3-1. Toen werd Damian gewisseld voor Patrick en werd Ron naar linksback gestuurd, Patrick kwam op rechtsback. Noormannen werd wat slordiger en de 3-2 viel. Dylan kreeg last en werd gewisseld voor Brian. Uit een vrije trap van Erwin kopte Brian de bal prachtig in het doel. 4-2. Kort voor het einde wist Dauwendaele nog 4-3 te scoren en werd het nog even spannend, maar toen floot de scheids de wedstrijd af.

Eerste thuiswedstrijd gewonnen en we doen goeie zaken, we zijn een plekje omhoog geschoven en doen weer mee in het linker rijtje. Nu is het winterstop en op 4 januari staat het trainingsweekend gepland, waar we ons klaarmaken voor de 2e seizoenshelft, welke al op 19 januari van start gaat met de wedstrijd tegen GPC Vlissingen.

Iedereen fijne kerstdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar.