Afgelopen zaterdag stond de lastige uitwedstrijd tegen Luctor op het programma. Een aantal weken terug wonnen we met 1-2 tegen het 3e elftal. In die wedstrijd hadden we veel last van de wind, die deze keer nog sterker was. Het is dan belangrijk om goed aan de wedstrijd de starten maar na 30 seconden verkeek Niels v Alphen, die deze keer kon keepen bij ons, al op een voorzet en liet de bal los, waardoor de spits op de bal inliep en Niels de overtreding maakte; penalty, die werd benut, 1-0. Hierna werd direct de bus geparkeerd door de thuisploeg, waardoor het een lastige eerste helft werd. Toch kregen we het via Ron en Ruben v Sluijs voor elkaar om net voor de rust de voorsprong te pakken; 1-2.
Na de thee pakten we het goede spel weer op en maakte Jarno snel de 1-3 vanuit een corner waardoor er meer rust in het elftal kwam en we de wedstijd controleerden. We verdedigden goed georganiseerd en creƫerden ook nog een aantal mogelijkheden om de voorsprong uit te bouwen.
Devi kwam binnen de lijnen voor Ruben en liep nog een aantal keer door op een uittrap van de keeper. Een keer viel de bal achter de verdediging maar de keeper van de tegenpartij zat er nog net bij. Devi liep later nog een keer door op een bal die achter de verdediging viel en plaatste hem rond de keeper. De bal ging via de binnenkant van de paal richting de andere paal terug het veld in. Na een aantal geblokte schoten kon Matthijs vrij inschieten maar daar stond Devi dit keer zelf in de weg.
Wat pech in de afronding dus in de laatste fase maar de 1-3 hielden we in ieder geval vast en zo hebben we weer 3 punten bij het totaal.
Na deze wedstrijd kwamen we op 35 punten met 2 duels meer gespeeld dan de concurrent Vlissingen (30 ptn)
Komende zaterdag (16-jan) spelen we thuis tegen VCK.