Noormannen 2 trof zaterdag VCK 3 thuis op de prelaat. Een lastige tegenstander, net als de week ervoor waar Noormannen 2 wederom goede zaken deed, toen tegen Luctor/Heinkenszand.

In de basis stonden de volgende namen:
Marco (v), Niels (b) Jacco , Matthijs , Jarno , Dylan , Remco , Julian, Ruben , Pedro (captain) en Devi. Wissels waren: Ron, Niels (g) en Robin.

VCK dat de laatste duels ook heel wat punten had behaald, was dus ook een lastige ploeg. Dit werd van tevoren wel duidelijk gemaakt door de coach van Noormannen.

Om 14:30 klonk het 1e fluitsignaal. Het waaide wederom erg hard op De Prelaat, beide ploegen hadden er last van.
VCK won de tos waardoor zij dus als eerste windje mee hadden én dus een klein voordeeltje van 45 minuten.

Gelukkig wist VCK hier niet heel goed mee om te gaan en vlogen de meeste ballen over de achterlijn van de thuisploeg. De Noormannen dat even moest wennen aan de tegenwind kwam na een aantal goede corners en voorzetten dan ook op 1-0 voorsprong door een doelpunt van Julian (h). VCK schoot hierna, vanuit vrije trappen, nog een paar keer op doel schoot maar Marco stond goed op te letten en kon ze uit doel houden. ( rust 1-0 )

Na rust ging de coach van Noormannen gelijk 3 wissels uitvoeren. Ron, Niels en Robin kwamen er in voor Pedro, Remco en Jacco.

Nu met windje mee had VCK het erg moeilijk en konden De Noormannen redelijk veel op de helft van de tegenstander voetballen. Na een goed opgezette aanval scoorde Ruben dan ook met een heerlijke buitenkant rechts. 2-0. Nu leek de buit al binnen. Maar De Noormannen heeft ook een goed doelsaldo nodig dus denderden verder over VCK heen. Na een paar goede kansen viel toch uiteindelijk de 3-0 en de 2e goal van Julian. Heerlijk!
De Noormannen speelde geen beste pot maar kon toch wederom 3 puntjes pakken tegen een toch ook geen slechte tegenstander.

Een domper was wel dat de keeper er geblesseerd af moest (Marco) waarop Pedro (oud keeper) het doel nog voor zo een 15 minuten moest verdedigen. Ze hebben alle 2 geen goal geïncasseerd, dit was ook een verdienste van het goed verdedigende Noormannen.

Volgende week kunnen we weer vol zelfvertrouwen naar de volgende tegenstander: Arnemuiden!