Afgelopen zaterdag stond Kruiningen op het programma. Na een reeks verloren wedstrijden werd het nu toch echt tijd om weer eens punten te pakken, in de thuiswedstrijd lukte dit niet en eindigde het in 1-3.

We begonnen erg rommelig en niet scherp aan de wedstrijd. Ook in de opbouw werden er fouten gemaakt waardoor Kruiningen kansjes kreeg en al snel het balbezit overnam. Na 12 minuten moet de thuisploeg al noodgedwongen wisselen. Kruiningen zat er kort op en wonnen de meeste duels. Een mooie aanval via rechts opgezet door Jari, Dylan en Julian. Marlo kopt helaas de bal net naast uit de mooie voorzet van Julian. Dit was een betere fase aan de kant van ons en daardoor bleven er maar kansen komen, helaas steeds ongelukkig in de afronding. De grootste kans was een kans van Dylan op de bal van Erwin die hij op de lat schoot, de rebound werd min of meer binnengelopen door Marlo, maar volgens de scheidsrechter gebruikte hij daarbij zijn hand en kon Kruiningen het spel voortzetten met een vrijetrap. Aron had een aantal mooie reacties op aanvallen van Kruiningen. 0-0 met rust.

Ook de 2e helft begonnen we niet sterk en voordat we het wisten scoorde Kruiningen de 1-0. Gelukkig wist Mark met een schot uit een moeilijke hoek de keeper te verrassen en de bal in de rechter kruising te knallen, 1-1. Kruiningen kwam met een gevaarlijke aanval en schoot de bal op de paal waardoor de bal terug het veld in kwam en het makkelijk afronden was voor spits van Kruiningen. Gelukkig werd hij afgefloten voor buitenspel. Ook wij werden nog gevaarlijk met een uitbraak van Dylan die alleen op de keeper afging en ook onderuit werd gehaald door de keeper. Wederom zag de scheidsrechter geen overtreding en gaf hij geen penalty. In de slotfase hadden we nog een aantal kansen die er echt in konden en misschien wel moesten, maar we wisten niet te scoren. Na 5 minuten extra tijd klonk het fluitsignaal en eindigden we deze wedstrijd, waar toch echt meer in zat, met maar slechts 1 punt.

Zaterdag ontvangen we GPC Vlissingen op de Prelaat die met 3 punten boven de Noormannen staan dus het zal een cruciale wedstrijd worden.