Niels C

Mathijs Michel Jarno

Julian H Ruben Lennart

Wissel: Jelmer T

De eerste helft van de wedstrijd verliep goed en aan beide kanten werd goed gevoetbald. Daar waar de Noormannen af en toe op technisch vlak te kijk werden gezet, konden we dit vaak rechttrekken omdat we fysiek in het voordeel waren. Uitzondering hierop was de laatste man van HHVC die als twee druppels water op Sigthorsson leek, hij scoorde namelijk 2 keer met een kopbal uit een corner. Gelukkig hadden wij vandaag een ijzersterke spits (Ruben) die in de eerste helft 3 keer het net wist te vinden. HHVC wist ook nog een keer te scoren waardoor we met 3-3 gingen rusten.

De tweede helft begon wat onrustiger en we kwamen minder aan voetballen toe. De wedstrijd van een paar dagen geleden zat nog in de benen, dus op conditioneel niveau moesten we een stapje terug doen. Hierdoor werden de mannen van HHVC de dominerende partij in de tweede helft en wisten ze nog 4 keer te scoren. In de slotfase van de wedstrijd kwam Lennart door een goede loopactie nog alleen voor het doel, maar een doelpunt zat er helaas niet meer in vandaag. Eindstand: 4-7.

Onder het genot van een potje bier werd de teleurstellende uitslag al gauw vergeten. Op naar de volgende wedstrijd: 27 augustus tegen De Meeuwen 4 (beker).