Na de winst van vorige week wilde de Noormannen vandaag goeie zaken doen door uit tegen Dauwendaele de drie punten mee naar De Prelaat te nemen.

Met afwezigheid van Marlo begon de selectie met de volgende opstelling: Aron, Julian, Rens de V., Jari, Damian, Jesse, Rens J., Erwin, Ron, Mark en Dylan. Op de bank zaten Joop, Jaimy, Finy en Davie.

De eerste helft kunnen we kort over zijn. Noormannen was de sterker voetballende ploeg en kwam met een paar aanvallen tot goede kansen die echter niet benut werden. Dauwendaele was in de eerste helft niet in staat tot het creëren van grote kansen en dus ging er thee gedronken worden met een 0-0 op het bord.

In de tweede helft kwam, nadat we nog een aantal kansen hadden gehad, dan eindelijk in de 70e minuut de 0-1 op het scorebord door Dylan. Noormannen, dat verder voetballend weer de bovenliggende partij was, vergat echter zich verder te belonen door meerdere kansen af te maken. In de laatste 15 minuten kwam Dauwendaele er nog een paar maal gevaarlijk uit en kreeg nog een vrije trap op een meter of 20. Deze wisten door goed verdedigerswerk toch ook niet tot scoren te komen en het laatste fluitsignaal bleek de goal van Dylan genoeg te zijn voor de 3 punten vandaag.

Door deze uit overwinning staat Noormannen nu 8e op de ranglijst met 27 punten. Volgende week zal het thuis opgenomen worden tegen Veere.