Afgelopen zaterdag speelde de Noormannen tegen VC Vlissingen. Vlissingen moest nog strijden om degradatie te voorkomen.

Al snel na de aftrap krijgt Dylan al de eerste kans en schiet de bal op de paal. Na een tijd meer balbezit van de Noormannen schiet Erwin op de paal en weet de rebound binnen te tikken.
Niet veel later geeft Jaimy de perfecte voorzet op Dylan, die hem beheerst binnen kopt. Na het tweede doelpunt van de Noormannen krijgt VC Vlissingen ook zijn eerste echte doelpoging, maar die wordt goed gestopt door keeper Mark Minderhoud.
Jawel, Mark Minderhoud, de topscorer van de Noormannen, staat op keep na blessures bij de andere drie doelmannen.
Vlak voor rust loopt de aanvaller van VC Vlissingen te makkelijk door de verdediing en weet hij de bal keihard in de kruisting te schieten. En dus onhoudbaar voor Mark. Ruststand 2-1.

Noormannen begon de tweede helft zoals ze de eerste afsloten. Te slap in verdedigend opzicht en te slordig in balbezit. Voorzichting krijgt Noormannen weer wat meer grip op de wedstrijd maar echte kansen levert het nog niet op. De nummer 2 van Vlissingen mag in alle vrijheid schieten. Er wordt te laat ingestapt door de verdediging, wat resulteerde in de gelijkmaker.

Na een wedstrijd vol kansen weet Noormannen zichzelf niet te belonen en moeten we het doen met slechts 1 punt.
Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Walcheren op het programma. Wat ook gelijk de laatste wedstrijd van het seizoen is.