Op zaterdag staan Robbie en Jos voor de groep en we hebben nog een vacature voor een assistent-scheidrechter.

Na de teamfoto vertrokken we met 13 spelers naar "de Groe". Omdat op het laatste moment de JO15 nog afgelast was gingen Mano en Emiel nog mee.

De reis gaf bij Aagtekerke al oponthoud omdat we achter een kudde schapen zaten en zo arriveerden we 15 minuten voor aanvang de wedstrijd in Groede. Na een korte warming-up en een paar aanwijzingen van Robbie begonnen we aan de wedstrijd.

We hadden geen idee wat voor tegenstander Cadzand/Groede was ook geen idee hoe wij als team speelden omdat we voor de 1e keer samen speelden.

De opstelling:

Jarno

Marvin Bjorn Siebren

Pepijn

Luuk Mats Arjen

Dylan Yoram Tygo

We zetten gelijk vanaf minuut 1 druk en met name Luuk en Mats stuurden de snelle spitsen de diepte in. Na 25 minuten stonden we met 5-0 voor door 3 doelpunten van Tygo en 2 van Yoram. Nog niet iedereen had 4 trainingen in de benen en door het warme weer waren de meesten blij met een wisselbeurt. Cadzand/Groede wist vlak voor rust nog 1 keer tegen te scoren.

Complimenten voor het hele team in de rust want iedereen voerde zijn taak prima uit ook al stonden sommige spelers op vreemde posities.

Na de rust een iets beter Cadzand/Groede en bij ons was het flitsende spel van de 1e helft een beetje weg. Cadzand/Groede scoorde nog 1 x en Yoram 2 x en Dylan met een prachtig doelpunt bepaalden de eindstand op 2-8.

Helaas zaterdag geen (beker)wedstrijd voor de JO17. Zaterdag 17 september starten we de competitie met een thuiswedstrijd tegen de Meeuwen JO17-2 om 12.00 uur.