De Noormannen start de thuiswedstrijd tegen Kapelle met een 5-4-1 opstelling. Luuk op de goal. Ron, Jaimy, Rens de V., Jarno en Finy vormen de achterhoede. Jesse, Rens J, Erwin en Mark het middenveld en Dylan staat in de spits. Wissels: Julian, Jari en Danny. James is nog geschorst en Marlo is geblesseerd.

De Noormannen beginnen goed aan de wedstrijd met een paar goede kansen, maar het blijft 0-0. Slordig verdedigen zorgt vervolgens bij 2 kansen van Kapelle voor een 0-2 achterstand. In het vervolg van de eerste helft worden nog wel kansen gecreërd, maar deze kansen worden niet afgemaakt. Net voor rust is daar toch Erwin met de 1-2. Er volgen nog een paar goede kansen op 2-2 maar de goal blijft uit en we gaan rusten met een 1-2 stand.

De Noormannen hebben een goede peptalk gehad en zijn gemotiveerd om het om te gaan draaien, maar al snel volgt de 1-3 en de 1-4.. De wedstrijd lijkt gespeeld al hoe wel de Noormannen nog steeds voldoende kansen creëert. Daar komt de mooie assist van Dylan op Erwin en 2-4!  De hoop is vervolgens snel vervlogen, het wordt 2-5 en Danny  wordt er af gestuurd met 2x geel. Kort voor het einde wordt het ook nog 2-6. Met te makkelijk weg gegeven doelpunten van de Noormannen verliezen we met 2-6 van een niet heel veel beter Kapelle.

Op naar volgende week, uit naar Zaamslag, we hebben iets recht te zetten!