Tegenstander Hoedekenskerke was al 9 openingswedstrijden op rij ongeslagen (hulde) dus Noormannen wist dat 't aan de bak kon vanmiddag.

Om 11:30 werden we op het veld verwacht voor de jaarlijkse foto's in het nieuwe thuis en uit tenue, na prachtige plaatjes geschoten te hebben kregen we een heerlijke lunch in de kantine voorgeschotelt. (klasse Jesse)

Waarna we om 14:30 in de volgende opstelling begonnen: Niels, Jacco, Jesse, Rens, Jens; Julian, Rens J., Erwin;

Ron, Mark en Dylan. Op de bank namen Pedro, Patrick en Pieter Jan plaats.

Noormannen begon goed aan de wedstrijd een combinatie aan de linkerkant via Jens en Dylan, waarna de eerste de bal perfect voor kreeg bij Mark die snoeihard inschoot maar de bal gestopt zag worden door de keeper.

Vervolgens was de eerste helft niet al te best nog 1 mooie pass van Dylan op Rens J. die zijn inzet op de paal zag eindigen en nog 1 moment voor het doel van Niels waar Noormannen de bal niet weg kreeg maar dat was het wel.

De 2e helft schoot De Noormannen uit de startblokken het was Erwin die na een pass vanaf het middenveld alleen op de keeper van Hoedekenskerke afkon, Erwin faalde niet en zo was de 1-0 een feit.

Noormannen vergat de wedstrijd te beslissen, meerdere kansen werden gemist, schoten van Dylan en Mark gingen over en naast en een kopbal van Rens ging hoog over. Daarna werd het slordiger en drong Hoedekenskerke nog wel aan maar tot hele grote kansen leidde dit ook niet.

Pedro verving Mark en Patrick kwam er nog in voor Ron maar aan de stand veranderde dit niks. Noormannen begint het seizoen met een 1-0 overwinning op Hoedekenskerke en kan met een goed gevoel toewerken naar volgende week dan staat de derby op het programma om 14:30 te Domburg!