Zaterdag 2 november kwam Racing Club Souburg, oftewel RCS op bezoek in Westkapelle. Noormannen hoopte eindelijk weer eens punten te halen om de aansluiting te behouden met de ploegen in het rechter rijtje. Coach Lennard kon beschikken over een nagenoeg fitte selectie (alleen Ron was licht geblesseerd) en koos voor de bekende 11 namen van de laatste weken.

Net zoals de opstelling kende het spelverloop en uitslag ook vele gelijkenissen met voorgaande weken. Noormannen legde namelijk een aardige wedstrijd op de mat en is wederom niet weggespeeld. Sterker nog delen van de wedstrijd was het zelfs de betere ploeg. Helaas resulteerde dit niet in een overwinning of gelijkspel.

In de eerste helft deed het qua kansenverhouding ook niet onder voor RCS. Kansen voor Erwin, Dylan en Mark (laatste trof de paal) gingen er niet in. Aan de andere kant van het veld werden de kansen wel verzilverd, wat een 0-2 ruststand betekende. Ook de 2e helft golfde het spel op en neer. RCS moest wegens de voorsprong niet meer perse en hierdoor speelde het spel zich met name op de helft van hen af. Na niet adequaat ingrijpen van de Westkappelse achterhoede werd de voorsprong echter groter voor RCS. Na een vlotte aanval van Noormannen kwam de spanning iets terug in de wedstrijd. Rens Janisse rondde knap af en bracht de stand op 1-3. Helaas viel de 1-4 te snel en was de wedstrijd definitief gespeeld.

Komende week wacht Lewedorpse Boys in opnieuw een thuiswedstrijd voor Noormannen.