Vandaag stond de belangrijke wedstrijd tegen Lewedorpse Boys (in het verder stuk afgekort tot LEBO). Noormannen heeft het op het moment lastig in de competitie en stond voor de wedstrijd op de laatste plaats. Het moest dus winnen tegen promovendus Lebo dat het best aardig doet in de competitie.

De opstelling voor vandaag was: Luuk, Julian, Jesse, Rens, Finy, James, Rens, Erwin, Mark, Marlo en Ron. Op de bank zaten naast de technische staf Dylan en Jarno.

Noormannen begon goed aan de wedstrijd en met een beetje geluk hadden we na 20 seconden al een grote kans kunnen hebben. Dat is nu het probleem de laatste weken, een beetje geluk. We spelen goed, maar de punten ontbreken. Dus je raad het al het was geen kans na 20 seconden. De wedstrijden ging redelijk gelijk op de eerste helft. Noormannen had het meeste bal bezit, Lebo controleerde en kwam er af en toe gevaarlijk uit. Maar echte kansen kreeg men niet. De beste kansjes waren voor Noormannen, maar doelpunten leverde het echter niet op. Met als resultaat een 0-0 ruststand.

Opvallend moment in de eerste helft was het teruglopen van de klop. We begonnen de wedstrijd met 90 op het scorebord en eindigden met een tijd van 43. Het is weer eens wat anders.

Noormannen was er van overtuigd dat er wat te halen was vandaag en begon daarom vol goede moed aan de 2e helft. Dit leverde direct wat kansjes op, maar zoals de laatste weken wel vaker geen doelpunten.

Maar gelukkig vielen er vandaag toch wel doelpunten te vieren voor de Noormannen. De doelpunten vielen in een tijdsbestek van een kwartier. De 1-0 werd gescoord door Mark, de 2-0 door Erwin en de 3-0 door Ron en allemaal naar voorbereidend werk van Marlo.

Noormannen kreeg nog kansen op meer en Dylan en Jarno pakte ook nog hun minuten. Uiteindelijk bleef het bij 3-0 en bleven de punten op Westkapelle.

Al met al een lekkere overwinning voor de Noormannen.
Volgende week een vrij weekend en dan spelen we de week er na uit tegen Nieuwdorp.