Na twee nederlagen tegen Nieuwdorp & Patrijzen werd het tijd voor de Noormannen om de 3 punten weer eens mee naar De Prelaat te nemen. Dit keer was dat tegen de Bevelanders in Kamperland. De wedstrijd startte voor de verandering om 14 uur.

De Noormannen begon met de volgende opstelling: Luuk op doel, Julian, Rens , Jari, Ron, James, Jesse, Erwin, Mark, Dylan en Marlo. Op de bank zaten Niels van Belzen en Devi.

Bevelanders zocht in de openingsfase veel de aanval en kreeg veel kansen op de openingstreffer. Na 5 minuten was het al raak. Een aanvaller van Bevelanders schoof de bal beheerst langs Luuk. Hierna volgden nog verschillende kansen voor Bevelanders die niet tot een goal werden omgezet door goed keeperswerk van Luuk of doordat de kansen slecht werden uitgespeeld. In de 20e minuut kreeg Noormannen een vrije trap op de helft van Bevelanders. Erwin vond Rens de Visser die de bal achter de keeper knikte, 1-1.  James moest na de goal het veld geblesseerd verlaten. Zijn vervanger was Devi.

Na de goal volgde nog een periode met veel kansen voor Bevelanders. In de 40e minuut vonden zij het net weer via hun spits. We gingen rusten met een 2-1 achterstand.

Noormannen kreeg een harde dreun te verwerken nadat Bevelanders 5 minuten na rust weer scoorde. 10 minuten later scoorde Erwin de 3-2 en er was weer hoop voor de Noormannen. Zeker nadat hun linksback zijn 2e geel ontving na commentaar op de scheidsrechter. Maar niets was minder waar. De Noormannen ging opportunistisch spelen en uit 2 tegenaanvallen volgden 2 doelpunten voor de Bevelanders. De Noormannen kwam 10 minuten voor tijd via Marlo nog terug tot 5-3 maar meer zat er niet meer in.

Weer een teleurstellend resultaat voor de Noormannen waarvoor het nu toch echt de hoogste tijd wordt om punten te gaan pakken. Volgende week gaan we hier alles aan doen in de laatste wedstrijd voor de winterstop. Goes komt op bezoek op De Prelaat en de aanvang is weer 14 uur.