Zaterdag 25 januari stond een heel belangrijke wedstrijd op het programma tegen hekkensluiter Veere. Doordat Luuk, Erwin en James ontbraken mochten de volgende 11 spelers de wei in:

Aron

Julian, Jari, Rens V, Finy

Rens J, Niels, Marlo

Dylan, Mark, Remco

Bank: Jesse, Pedro, Devi

De eerste helft ging gelijk op. Door het gladde veld en onrustige spel van beide kanten kwamen beide ploegen tot weinig goed uitgespeelde kansen. Toch was het Veere die halverwege de 1e helft op voorsprong kwam via een aanval over de linkerkant uit de omschakeling. Er wordt aan de thee gegaan met een 1-0 achterstand.

Een paar minuten na de rust verdubbelt Veere de marge uit een hoekschop. De bal vliegt rond de penaltystip over iedereen heen waarna een Veere-speler de bal van dichtbij achter Aron tikt. 2-0.  Noormannen probeert hierna iets te forceren door Pedro en Devi in de ploeg te brengen voor Dylan en Niels. Vrijwel gelijk hierna neemt een speler van Veere de bal met de hand mee waarna hij alleen op doel afgaat. Julian neemt de bal vervolgens met de man mee. Rode kaart. Met een kwartier op de klok, een 2-0 achterstand en 10 man weet Noormannen weinig meer te creĆ«ren. Al is het wel de beter voetballende ploeg. Jesse is in het laatste kwartier nog ingevallen voor Mark.

Noormannen bezet na de degradatiekraker de laatste plaats na het weekend. Maken de kansen niet af, waar Veere dit wel deed. Volgende week werken naar een resultaat tegen koploper Luctor Heinkenszand.