Zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Zaamslag op het programma. Wederom een belangrijke wedstrijd voor de thuisploeg in de strijd tegen degradatie. Vooraf was het vertrouwen op een resultaat aanwezig, na 90 minuten stond Noormannen echter weer met lege handen.

Lennard begon met dezelfde opstelling als tegen VCK. Op de bank namen Mallie (terug na een schorsing), Ron en James plaats. Binnen 25 minuten in de 1e helft stond de eindstand al op het scorebord. Na ongeveer 10 minuten zette Zaamslag op de helft van Noormannen een aanval op. Een middenvelder van Zaamslag verslikte zich in zijn eigen actie, echter de scheids vond het voldoende voor een vrije trap. Noormannen reageerde niet alert op deze vrije trap en zo stond het 0-1. Pedro kopte (zijn specialiteit) na een mooie voorzet van Mark de gelijkmaker binnen. Niet veel later was er weer niet adequaat ingrijpen in de Noormannen verdediging en Aron kon voor de 2e keer vissen.

De 2e helft speelde het spel zich met name op de helft van Zaamslag af. Ondanks dat het spel in balbezit (ook mede door het hobbelige veld) niet om over naar huis te schrijven was, kreeg Noormannen toch kansen op minimaal de gelijkmaker. Helaas deden pogingen van Dylan, Rens en Marlo het netje niet bollen en stapte Zaamslag als winnaar van het veld.

Als ploeg strijdend tegen degradatie is het belangrijk in ieder geval het snot voor de ogen te werken. Dit was de 1e helft totaal niet af te zien aan de thuisploeg. Wilt het in de 3e klasse blijven zal het in de komende serie wedstrijden punten moeten pakken tegen concurrenten uit het rechterrijtje. Achtereenvolgens treft Noormannen GPC, LeBo, Goes en Veere. Snot voor de ogen werken: dat begint met 2 keer 100% inzet door de weeks op training en op zaterdag alles voor elkaar over hebben in het veld. Gezien het geringe kwaliteitsverschil ook vandaag weer tegen Zaamslag, is het niet nodig te degraderen uit deze klasse. Echter komen de punten niet vanzelf aanwaaien. Dit besef zal er moeten zijn binnen de selectie.