Voor de JO-15 stond een thuiswedstrijd op het programma tegen Zeelandia Middelburg JO15-3. Dit was de tweede bekerwedstrijd. Afgelopen woensdag werd de eerste bekerwedstrijd tegen De Meeuwen met 4-1 verloren. Dit kon vandaag rechtgezet worden.

Het werd snel duidelijk dat Noormannen de betere ploeg was in de eerste helft. Joey nam de bal na een kwartier van afstand vol op de pantoffel, die de doelman uit Middelburg te machtig bleek. 1-0. Het veldoverwicht resulteerde in een verdubbeling van de score door een keurige voorzet, die van dichtbij door Femke werd binnengeschoten.
Na de rust werd het een gelijk opgaande wedstrijd. Aan beide kanten werden grote kansen gecreëerd maar het vizier stond aan beide kanten niet op scherp. Zo is de ruststand ook de eindstand geworden. Een prima prestatie en goed gevoetbald!
Volgende week zaterdag wordt het in de derde bekerwedstrijd opgenomen tegen Dauwendaele, die 6 punten uit 2 duels hebben gepresteerd.