De wedstrijd stond gepland om 13.00 uur maar werd in gang gezet om 13.15 uur wegens oponthoud onderweg richting Middelburg.

Vanaf het begin werd al snel duidelijk dat er maar één ploeg was die wilde voetballen en dat waren de Noormannen.

Na een minuut of 10 ging Patrick goed door na een misverstand tussen de keeper en zijn verdediging en kon hij gemakkelijk de bal binnen tikken voor de 0-1. Niet veel later liet de vakantie teruggekeerde Ruben de 0-2 en 0-3 aantekenen.

Noormannen liet de bal gaandeweg de eerste helft de bal goed rond gaan.

30e minuut: Michel kreeg de bal goed aangespeeld, maakte zijn actie en versierde een pingel, hij ging zelf achter de bal staan en schoot hem uiterst beheerst in het doel.

35e minuut: Patrick kreeg de bal goed in de loop aangespeeld kapte zijn directe tegenstander uit en gaf de bal op een presenteerblaadje aan Ruben die zijn hatrick compleet kon maken: 0-5.

Nog net voordat we om de thee gingen kwam er nog een goal bij.

“De toch al niet al te gelukkige keeper van MZVC”zag er wederom niet heel betrouwbaar uit, ditmaal kon hij een schot van Ruben niet goed keren en was Patrick er als de kippen bij om zijn tweede van de middag binnen te tikken.

Ruststand 0-6.

Na de rust werden er 3 wissels doorgevoerd.

Arjen, Pieter Jan en Remco kwamen in het veld voor Jelmer, Kris en Ruben.

Gelijk na de aftrap bekroonde Robin zijn goede wedstrijd met een goal.Niet veel later tekende hij ook voor de 0-8.

Hierna volgde een erg rommelige periode waarin MZVC ook nog een paar aardige kansen creëerde, dit tot woede van de coach en de achterste linie die graag de nul wilden houden in deze toch al gewonnen wedstrijd.

Tien minuten voor tijd pikte Julian ook zijn doelpuntje nog mee. Arjen stoomde goed op over de rechterkant, keek goed en legde de bal panklaar op het hoofd van Julian die alleen zijn hoofd er tegenaan hoefde te zetten.

Al met al een mooie wedstrijd voor de Noormannen, die zich goed herpakten na de mindere wedstrijd tegen Heinkenszand.

Volgende week: Noormannen 2 – VCK 3.