MZVC heeft de laatste 4 wedstrijden nog geen punt kunnen pakken en was van plan om dat vandaag dan ook voor het eerst wel te gaan doen. Beginnend aan de warming-up zien we al snel een oude bekende, de vuurtoren van MZVC, Enrico. Die zou plaats nemen onder de lat.

De basiself van de Noormannen was wat gewijzigd, Rens de Visser is op reis voor enkele weken, die sterk terug kwam van zijn blessure van vorig jaar.

K; Niels v A
V; Jacco Jesse Danny Jens
M; Julian Rens J
Erwin
A; Dylan Pedro Mark

W; Ron, Devi & Niels v B

Al snel krijgt MZVC wat kansjes die fel aan de wedstrijd beginnen, maar daar volgt niks uit. Na een kwartier spelen wordt de bal onderschept door de Noormannen op de middelijn, Mark wordt aangespeeld en draait goed van zijn man weg, geeft een knappe cros bal over de verdediging heen van MZVC en Dylan hoeft zijn voet er maar tegen te zetten en dat gebeurt ook, 0-1! Een aanvaller komt nog oog in oog met Niels van A, Maar Niels gooit zijn lichaam voor de bal, goeie redding. En zo gaan we de rust in 0-1.

MZVC wil voetballen en dat laten we toe er kwam voor beide ploegen ruimte om te voetballen. In het begin van 2de helft zit Erwin in duel met de nummer 10 van MZVC, die denkt dat hem onrecht wordt ongedaan en gaat als de bal al weg is, fysiek verhaal halen bij Erwin, direct rood. MZVC moet verder met 10 man. Na een afgeslagen corner komt de bal bij Dylan in de voeten en schiet op doel. Enrico raakt hem nog aan en de bal rolt richting de doel lijn. Een verdediger probeert de bal nog (voor, op of achter de doellijn) weg te werken, maar volgens de scheids is het een doelpunt.

MZVC komt weer gevaarlijk op, Niels van A. komt uit zijn doel maar de spits is hem dit keer wel te slim af met een stifje, helaas 1-2. Dan komt MZVC nog meer naar voren met veel man voor de bal, de bal wordt breedt gelegd op de 16 van ons en wordt vol binnen geschoten langs Niels van A 2-2. Dit is tevens de eindstand.

Een zure uitslag als je 0-2 voor staat tegen 10 man, dan mag dit eigenlijk niet gebeuren.