Met 14 spelers begonnen we aan de wedstrijd en binnen 2 minuten lag de bal er al in. Mano werd prima bediend door Noah via de linkerkant en als zo vaak dit seizoen twijfelde hij niet en scoorde de openingstreffer. Na een kwartier voetballen werden we steeds slordiger en slordiger en kwamen we binnen 3 minuten op achterstand na twijfeling in de achterhoede. Vervolgens werd de 1e helft een ware chaos waarin we vanachter onrustig aan de bal waren, maar vooral op het middenveld en van achter te slap en veel te veel ruimte gaven aan onze tegenstander. Dit zorgde voor nog een tegengoal voor rust, maar gelukkig wisten we daar zelf wel 3 doelpunten tegenover te zetten via 2 maal Mano op aangeven van wederom Noah en ook Jari pakte z'n doelpuntje mee, ruststand 4-3.

2e helft begon een stuk beter aan onze kant en Mano scoorde na een goeie pass van captain Damian de 5-3. Maar toen werd het de 2e helft van 'de reus' van VCK. Een enorme spits die een plaag was voor ons gehele elftal. We kregen er geen grip op doordat we op een te grote afstand stonden te dekken en te passief in de duels waren. Dat resulteerde in een aantal gevaarlijke kansen voor 'de reus' en daarvan wist hij er vlak na rust 2 te maken waardoor de tussenstand in dit doelpuntenfestijn 5-5 is. Bij ons waren er vandaag 2 grote lichtpunten met Noah en Mano. Noah was via links constant zijn tegenstander te snel af en gaf daarbij vaak de goeie voorzet richting Mano die daar dikwijls wel raad mee wist en de wedstrijd in het slot gooide met de 6-5 en 7-5. De grote spits van VCK wist vlak voor het eindsignaal van J.Jakobsen nog eenmaal te scoren en de eindstand op 7-6 te brengen. Al met al zeker een verdiende overwinning, maar genoeg leerpunten voor deze week op de training.

Aankomende zaterdag spelen we tegen het ook nog ongeslagen Domburg en gaan we proberen na een week hard trainen de 3 punten op sportpark De Prelaat te houden! Kom allemaal weer massaal de O15 aanmoedigen en tot zaterdag 10.30!