Op een prachtige zaterdag in Oktober werd de wedstrijd Noormannen 2 – Meeuwen 4 gespeeld op sportpark de Prelaat. Door de afwezigheid van leider Kees Meijers was het aan trainer Adrie Simonse om het elftal te leiden Hij kwam tot het volgende basiselftal:

Mike
Jelmer H Niels v B Kris Jelmer T
Arjen Niels C Mathijs
Patrick Ruben Julian

Wisselspelers: Jarno, Rick Jordy, Robin

Het eerste kwartier van de wedstrijd gingen beide ploegen gelijk op. Noormannen kreeg een uitstekende kans na 20 minuten door een dribbel van Mathijs. Helaas raakte deze bal niet het net, doordat een speler van de Meeuwen deze vlak voor de lijn weg wist te werken. Meeuwen kreeg ook kansen, maar dit resulteerde echter ook voor hun nog niet in doelpunten. De gehele tweede helft zal vol kansen van beide ploegen die niet werden benut. Daardoor bleef het scorebord tot en met de rust voor beide ploegen op 0 staan. Na rust werd gescoord door jarige Arjen echter in het juiste doel.

Noormannen liep een zure 0-1 achterstand op die rechtgezet moest worden. Na 20 miljoen kansen van Ruben kwamen er slechts enkele op het doel. Van alle afgevuurde schoten op het doel worden nog steeds een aantal ballen vermist. Het liep niet goed en het lukte 2e helft niet, het leek wel als Noormannen nog tegen een tegenstander aan het spelen was dan tegen de Meeuwen. Namelijk zichzelf... Ook na het inbrengen van alle wisselspelers kwam de ploeg van Adrie Simonse nog niet tot scoren, het wilde niet lukken vandaag. Door een fout in de verdediging werd het duidelijk dat de punten niet op de Prelaat bleven vandaag. 0-2 voor Meeuwen 4. Zo eindigde ook de wedstrijd op deze prachtige zaterdagmiddag. Echter heeft deze wedstrijd er wel voor gezorgd dat duidelijk is geworden wat niet de beste voorbereiding is voor een wedstrijd.

Volgende week speelt Noormannen 2 thuis tegen Arnemuiden 3, na deze wedstrijd zal worden gewerkt aan teambuilding. Hopelijk is dit een goede drijfveer voor Noormannen 2 om de wedstrijd zaterdag te winnen!