Noormannen JO15 1 – Zeelandia JO15 7 10-0 (3-0)

We begonnen de wedstrijd meteen goed met een hele snelle goal via de linkerkant. Noah haalde de achterlijn en gaf een voorzet op maat zodat Mano kon intikken. Tot de vijftiende minuut gebeurde er niks, we waren veruit het bovenliggende team.

We speelden goed positiespel maar haalden niks uit onze aanvallen omdat we vaak buitenspel stonden. In de vijftiende minuut maakte Mano zijn tweede doelpunt van de wedstrijd, wederom met een assist van Noah na een actie van de linkervleugel. Een paar minuten later maakte Noah weer een actie, hij gaf een lage voorzet en Mano kwam slim voor zijn tegenstander zodat hij met een mooi stiftje de 3-0 kon maken. Tot aan de rust hadden we vrijwel de hele tijd de bal, maar we stonden weer veel buitenspel en misten nog een paar kansen. De ruststand was 3-0.

We begonnen de tweede helft nog beter dan de eerste helft. Damian stuurde Mano weg en Mano kon makkelijk afmaken.Vlak daarna scoorde Mano nog een goal. In de tweede helft speelden we beter dan de eerste, hoewel de wedstrijd eigenlijk al gespeeld was, verslapten we niet. In de vijftigste minuut passte Damian de bal naar Luuk die van de JO13 met ons mee mocht spelen, die zijn mannetje uitkapte en door de benen van een tegenstander de 6-0 maakte. Toen ging het snel, Noah maakte de 7-0 nadat hij de bal veroverd had maakte hij een lange solo en kon de bal rustig het doel inschieten.

Daarna scoorde Luuk twee keer snel achter elkaar. Een hat-trick voor Luuk! Tot de laatste fase van de wedstrijd hadden we veel kansen die we net niet af wisten te maken. De stand werd bepaalt door Emiel die van afstand de 10-0 binnenschoot.

Na deze goede wedstrijd met het gehele team een lekker broodje van de week op en volgende week zaterdag wacht de topper tegen De Meeuwen uit om 12.00, kom gerust aanmoedigen!