Vandaag stond de uitwedstrijd tegen het altijd lastige GPC 4 op het programma. Uit voorgaande jaren weten we dat het een fysiek sterke tegenstander is die het moeten hebben van hun lichaam en de lange ballen naar voren. Vorig jaar stonden we eerst 4-1 voor en hebben we uiteindelijk toch nog met 6-4 veloren. Na een lange afwezigheid stond onze vrije trappen - specialist Niels G. vandaag weer bij de selectie. Afwezig waren Jelmer H (ziek) en Jarno ( geblesseerd). Na vorige week aan de teamspirit te hebben gewerkt onder het genot van een hapje en een drankje in cafe Lous stonden de neuzen weer de goede kant op. De technische staf was tot de volgende opstelling gekomen.

Aron

Arjen Kris Niels vB Jordy

Niels C

Remco Robin

Rico Patrick Mathijs

Wissels:Ruben, Jelmer T, Niels G en Julian

Na de mooie uitspraak van de scheids ( ik doe mijn best en god de rest ) trapte GPC af voor de wedstrijd. We speelden op kunstgras en dat kwam ons spel niet altijd ten goede. Veel ballen die opstuiterden en waar geen controle over was. Toch creƫerden we af en toe wat kleine kansjes. Een mooi afstandschot van Niels C. belandde op de lat en Patrick stuitte een paar keer op de keeper. Het was toch GPC dat op voorsprong kwam. Een makkelijk gegeven vrije trap net buiten de 16 meter werd via de muur in doel geschoten. We bleven voetballen en bleven zoeken en dit leidde net voor rust tot de gelijkmaker. Rico had zijn brommer gestart en versnelde over de gehele rechter kant naar voren. Hij gaf een perfecte voorzet waar Patrick alleen tegen moest lopen en dat deed hij ook, zo gingen we met een gelijke stand de rust in.

Alle vier de wissels kwamen er met de rust in, zij kwamen erin voor Jordy, Kris, Robin en Mathijs. We stonden op scherp en met onze wissels gingen we een spannende tweede helft tegemoet. GPC kon ons alleen afstoppen door harde overtredingen te maken en steeds alle ballen over de lijn te trappen of een lange trap naar voren te geven. Het was de goed spelende Remco die ons naar een 2-1 voorsprong schoot. Van een meter of 20 schoot hij de bal in de kruising. Hierna volgden nog kleine kansen om de voorsprong te vergroten, helaas kwam GPC op 2-2. Wederom kwam er een lange bal naar voren en ging het in de verdediging even mis door een slechte communicatie en kon de spits van GPC de gelijkmaker binnen schieten. We gingen op zoek naar de voorsprong. Na een mooie aanval tussen Niels G en Niels C was het bijna raak. Na de keeper uitgespeeld te hebben legde Niels C de bal terug op Niels G., Die schoot op doel maar schoot tegen een speler die op de doellijn stond. Het bleef 2-2.

De uitslag voelde meer als een nederlaag. Volgende week geen competitie-wedstrijd maar een bekerwedstrijd tegen Colijnplaatse Boys 2, hopelijk hebben we dan een beter resultaat. Toeschouwers zijn dan van harte welkom!