Doordat deze wedstrijd afgelopen zaterdag was afgelast door te veel blessures bij de tegenstander werd deze wedstrijd op de maandagavond gespeeld. Julius is helaas op deze avond verhinderd waardoor Rody zijn plek links achter invulde.

Vanaf minuut 1 in de wedstrijd waren we wederom de bovenliggende partij en kwam GPC er niet aan te pas. Het duurde 9 minuten voordat Noah de eerste goal van de wedstrijd scoorde na een turboversnelling over links. Daarna was het verzet bij onze tegenstander helemaal gebroken en konden we vrijuit voetballen. Voor rust scoorde Aron ook zijn eerste doelpunt van het seizoen uit een corner,  maakte spits Mano zijn 32e, 33e en 34e treffer van het seizoen en was het Emiel die de ruststand van 6-0 bepaalde.

In de 2e helft kregen we een ploeg tegen ons die duidelijk geïrriteerd was, mogelijk door de kansloze achterstand of anders door de leiders die van normaal gedrag geen weet hadden. Jammer dat een ploeg op die manier moet voetballen, veruit de slechte ploeg qua gedrag/instelling waar we tegen gespeeld hebben.

Aan ons blijft natuurlijk wel de taak er zo min mogelijk op in te gaan en gewoon door te voetballen. In 90% van de gevallen is dit gelukt, maar ook op een klein deel lieten we ons gaan, daar kunnen we zeker van leren!

Al met al dus een leerzame wedstrijd waarbij de eindstand opliep tot 12-0, in de 2e helft wisten Damian, Emiel en Mano 4 keer te scoren. O13 spelers Thomas en Giel kwamen de 2e helft allebei nog binnen de lijnen en voetbalden uitstekend mee, de laatstgenoemde eerstejaars liet met vlagen zijn grote klasse zien en wist tot 2 keer toe bijna te scoren.

Aankomende zaterdag spelen we het laatste thuisduel in de competitie voor de winterstop tegen Walcheren om 10.30, tot dan!