Zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Seroos 4 op het programma. Vorig jaar hadden we tegen dit team 2 leuke en spannende wedstrijden gespeeld. Gezien de ranglijst was daar dit jaar ook weer kans op omdat Serooskerke 4 één plek onder de Noormannen stond.

Wegens ziekte bij leider Adri, die tevens ook de partij zou fluiten, was er ineens geen scheidsrechter voor de wedstrijd. Gelukkig was Michael Dekker bereid om de wedstrijd te fluiten, waarvoor dank!

Keeper Mike was vandaag weer fit genoeg om te spelen waardoor we deze keer wel een keeper tot onze beschikking hadden. Arjen, Niels vB en Kris waren nog geblesseerd. Laatst genoemde zat wel uit voorzorg op de bank. Daardoor was de Coach tot de volgende opstelling gekomen:

Mike
Jelmer H - Niels C - Jelmer T- Jordi
Robin - Michel - Julian
Ruben - Patrick - Niels G

Wissels: Norbert, Rico en Kris

Door de technische staf werd er op aangedrongen om een gehele wedstrijd 100% geconcentreerd te voetballen. Afgelopen weken bleek het steeds een probleem om 2 helften goed te voetballen en geconcentreerd te blijven.De eerste helft werd dit goed opgepakt, er werd goed gevoetbald en dit resulteerde al snel in een aantal mogelijkheden voor Noormannen. Na een aantal ballen over de ballenvanger was het dan toch raak! Michel zette met een steekbal Patrick alleen voor de keeper, die faalde niet 1-0 Noormannen. Even later maakte Niels G de 2-0 en Robin na een mooie dribbel de 3-0. Buitenom 1 moment voor de goal van Mike had Seroos niet echt veel gecreëerd. Voor Noormannen geen vuiltje aan de lucht.

In de rust werd Niels G gewisseld voor Rico. Rico ging op de rechter flank spelen en Ruben verhuisde naar de linker flank. Noormannen begon goed aan de 2e helft en gelijk waren er weer voldoende kansen om de wedstijd op slot te gooien. De kansen werden allemaal gemist en het spelbeeld veranderde. Norbert kwam er in voor Patrick waardoor Ruben naar de spits verhuisde. Noormannen maakte het zichzelf hierna erg moeilijk en was de concentratie volledig kwijt. Serooskerke Kreeg hierdoor een aantal mogelijkheden, maar vonden de keeper of de lat op hun weg. Niels G viel nog in voor Ruben die door Kees vanwege zijn slechte spel naar de kant werd gehaald. Door een schitterende vrijetrap kwam Seroos nog terug tot 3-1 en mocht Noormannen van geluk spreken dat ze niet eerder in de 2e helft tot scoren kwamen.

Kortom de 3 punten zitten weer in de tas, de tweede helft snel vergeten en op naar Derby Day.