Zaterdag stonden de jaarlijkse teamfoto's weer op het programma. Allemaal wat anders i.v.m. de huidige stand van zaken. Hierdoor moest Noormannen al vroeg paraat zijn op De Prelaat. Na zulke activiteiten vergeet Noormannen nog wel is dat er ook gewoon gevoetbald moet worden s'middags.

Afijn, de 2de bekerwedstrijd moest ook nog gespeeld worden en wel tegen Jong Ambon. Lennart start met dezelfde opstelling als vorige week tegen Rilland. Bas; Jullian, Rens, Jari, Finy; James, Rens, Erwin; Mark, Dylan & Emiel.

Al vanaf het begin zet Noormannen druk en dat resulteert in een doelpunt van Jari of Finy daar zijn ze nog niet over uit. Maar het is 1-0. Niet lang daarna valt nog een goal van Mark aan Noormannen zijde. Knappe kopgoal op een scherpe voorzet van Erwin. Ruststand 2-0. Noormannen is over het algemeen de bovenliggende partij, met aan beide kanten af en toe wat persoonlijke fouten.

In de 2de helft is de thee nog niet gezakt of de bal wordt al op de stip gelegd en wel voor Jong Ambon. De leidsman zag de bal tegen de arm van Julian komen, die hier overigens weinig tot niks aan kon doen. Die zitten nou eenmaal aan je lichaam. 2-1.  Noormannen blijft de bovenliggende partij en weet nog 3 maal te scoren, 5-1. Waarvan Mark nog twee keer die nu een hattrick mag noteren De andere goal was voor Dylan. Op het einde maakte Jong Ambon nog de 5-2, maar de Vikingen blijven cooltjes. Eindstand 5-2.

Overigens mag Mark nog wat anders noteren, zijn eenentwintigste seizoen achter elkaar scoren in het bekertoernooi. Proficiat. Volgende week wordt er beslist wie er door gaat in de beker. Dan staat de laatste bekerwedstrijd uit de poulefase tegen Vlissingen voor de deur. 
Tot dan!