Tweede bekerwedstrijd van Noormannen 3

Zaterdag 11 september was het tijd voor de tweede wedstrijd van het derde elftal. Voor deze wedstrijd voor de beker was de tegenstander het 4e elftal van de meeuwen. De wedstrijd werd begonnen met een gemixte selectie, waarin spelers uit het tweede, derde en vierde elftal allemaal een aandeel hadden. Er werd begonnen in een 4-4-2 opstelling, met de volgende spelers:

              Mike

Jordi – Bjorn – Robert– Pierce

Mohamed – Edwin – Jeroen - Siebren

Rick – Mano

Op de bank zaten ook nog Henny, Arjan, Leon, Tom, Eddy en Ruben. In het begin van de wedstrijd was Meeuwen veel in balbezit en Noormannen vooral aan het verdedigen op eigen helft. Desondanks waren er kleine kansjes voor beide kanten, maar het eerste halfuur werd er niet gescoord. Helaas kwam er een wat sterkere fase voor de tegenstander, die drie keer scoorden tussen de 32e en 37e minuut. Dit bepaalde de ruststand op 0-3.

Na de rust kwam Noormannen sterker uit de kleedkamer wat resulteerde in een aantal grotere kansen, waar helaas geen goal uit kwam. Na driekwart wedstrijd bleek Meeuwen echter toch een maatje te groot en werden er nog drie tegengoals gescoord in de 60e, 75e en 80e minuut. Hiermee werd de eindstand van de wedstrijd geschreven op 0-6, maar ondanks deze karige uitslag zonder thuisdoelpunten zijn er toch genoeg positieve punten mee te nemen naar volgende week voor de volgende bekerwedstrijd tegen Walcheren.