Na een lange voorbereiding, veel trainingen, beker- en oefenwedstrijden, mochten we eindelijk weer spelen voor de competitie. We hebben een selectie met een juiste balans, spelers met ervaring die hun kennis op een positieve manier overbrengen naar de aanstormende jeugd. De 1e selectie heeft een aantal jeugdspelers mogen verwelkomen, maar ook wij hebben er een aantal talenten bijgekregen.

Ook in deze wedstrijd was de mix van jeugd en ervaring aanwezig, de opstelling:

Levien op de goal, verdediging Hayo, Jacco, Luuk, Jeroen, middenveld Ron, Niels C, Patrick, Aron en in de voorhoede Dylan en Pedro. Als wissels waren aanwezig Dion, Pieter-Jan, Marco en Niels G.

Het begin was goed, de doelstelling voor dit jaar: langer in balbezit blijven en minder tegengoals.

Doordat het positiespel goed was, de opbouw verzorgd heersten wij de 1e 20 minuten volledig en kwamen hierdoor zeer terecht op een 2-0 voorsprong. Halverwege moest Aron geblesseerd het veld verlaten en kwam Dion er in. Een kleine smet door soms slordig balverlies te hebben hielpen we de tegenstander terug in de wedstrijd. Lebo scoorde dan ook 1 x en zodoende gingen we rusten met een 2-1 voorsprong.

Na de rust pakten we het verzorgde balbezit en goed positiespel weer op. Dit had als resultaat dat eigenlijk de gehele 2e helft in handen was van ons. Keurige combinaties, juiste keuzes, kort samengevat; een meer dan uitstekende 2e helft. Na een uur was voor Ron de koek op en kon Pieter-Jan eindelijk weer zijn (prima) rentree maken. Deze helft leverde ons nog 3 goals op en geen tegendoelpunten waardoor uiteindelijk met 5-1 (verdiend) werd gewonnen. Complimenten aan de ploeg!!!

Doelpuntenmakers: Dylan 4 x en Patrick