Op een mooie rustige herfstdag werd van het weekend de wedstrijd tegen Heinkenszand gespeeld. Na een negatieve reeks van De Noormannen de opdracht om dat vandaag te veranderen. Op De Prelaat is sinds de fusie van de clubs uit Heinkenszand nog nooit verloren.

Opstelling; Levien, Julian, Jari, Rens, Damian, Rody, Emiel, Niels, Ron, Thomas, Mark. Wissels; James, Dylan & Dylan.

Door deze statistiek begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd, echter weet Heinkenszand al heel snel het net te vinden. Wel met wat geluk van de doelpaal en dat in de 2de minuut. Het spel gaat vervolgens gelijk op. Na een kwart wedstrijd wordt een penalty toegekend aan De Noormannen. Thomas wordt vastgehouden en op de grond gelegd, terwijl de bal compleet ergens anders is. Scherp gezien door de scheidsrechter. Menig supporter keek naar de bal en zag dit dan ook niet gebeuren. Mark ziet het wel zitten om de tussenstand naar 1-1 te brengen en doet dit dan ook. Beheerst zoals we dat van hem kennen in de rechterhoek. Na een klein stuitje voetballen krijgt de tegenstander een vrije trap, deze wordt binnen gewerkt in de lange hoek. Noormannen moet weer achter de feiten aan lopen. Heinkenszand blijft drukken maar Noormannen weet deze tussenstand vast te houden tot de rust.

Na de thee worden we weer geconfronteerd met wat in de eerste helft gebeurde, een enorm snelle tegengoal. Alleen nu nog sneller, 20 seconden duurde het. Via 3 passes was de tegenstander in staat om de bal simpel binnen te tikken. Een paar minuten later kan Heinkenszand weer scoren vanuit een dode spel situatie. Ditmaal vanuit een hoekschop, die eerst wordt uitgehaald en vervolgens wordt ingeschoten. Hierna laat Noormannen het los en gaat meer druk zetten wat zich vertaald in wat kleine kansjes. Helaas leveren deze niks op. Heinkenszand krijgt aan het einde van de 2de helft nog een paar goede kansen, waarvan 1 op het houtwerk. Eindstand blijft 1-4.

Woensdag wordt de lichtwedstrijd tegen en in Nieuwdorp gespeeld. Deze wedstrijd werd afgelast wegens te weinig spelers aan de kant van Nieuwdorp.