Zaterdag 20 november stond voor Noormannen de belangrijke uitwedstrijd tegen Goes 1 op het programma. Beide ploegen hadden tot deze wedstrijd 3 punten verzameld. De ziekenboeg is de laatste weken aardig leeggestroomd en hierdoor kon trainer Lennard Kerkhove over een nagenoeg fitte selectie beschikken. Keeper Bas Rijkeboer zat voor het eerst sinds 1,5 maand ook weer bij de wedstrijdselectie. Noormannen startte in de volgende opstelling: Levien; Julian, Rody, Rens, Damian; Jari, Jesse, Erwin; Emiel, Mark en Thomas.

Vanaf minuut 1 vond het spelbeeld met name plaats op de helft van Goes. Noormannen dwong dit deels af met het eigen spel, deels doordat Goes niet bij machte was voetballend op de helft van de Noormannen te komen. Dit leidde echter tot weinig kansen. Verder dan een aantal schotjes van afstand en hoekschoppen kwam Noormannen niet. Het was zelfs Goes wat tot twee keer toe het meeste gevaar stichtte zonder de bovenliggende partij te zijn. De gevaarlijke momenten kwamen met name uit counters. Eén van die counters leverde de 1-0 op voor de thuisploeg, welke ook de ruststand betekende.

In de rust werd benadrukt verder te gaan waar we na 45 minuten in de eerste helft mee waren gestopt, namelijk Goes proberen de wil op te leggen. Waar het de laatste weken vaker tegen dan mee zit, was dat deze keer andersom. Snel na de thee schoot Mark met een mooi diagonaal schot de gelijkmaker binnen. Achteraf gezien was dit al de nekslag voor de thuisploeg. Binnen 10 minuten na de gelijkmaker stond het namelijk al 1-3 en was het verzet van Goes gebroken. Dit na goals van Jesse en wederom Mark. Goes kon hier weinig meer tegenover zetten, mede doordat het conditioneel niet op orde leek. Niels C maakte als invaller aan alle onzekerheid een eind, door de 1- 4 binnen te tikken na een blunder in de Goese verdediging.

Een knappe overwinning, zeker gezien de 1-0 achterstand in de rust. Door de meer dan verdiende overwinning heeft Noormannen de aansluiting gevonden met de bovenkant van het rechterrijtje. Deze mentale opsteker moet zeker vertrouwen geven voor de komende wedstrijden.