Zaterdag stond de wedstrijd tegen Zaamslag op het programma. Na de winst van vorige week waren we er op gebrand om dit een goed vervolg te geven en wederom 3 punten te pakken. Na vrijdag een hele middag volop regen, was het te verwachten dat het veld behoorlijk zwaar zou zijn. En niets was minder waar, al voor het begin van de wedstrijd was het op sommige stukken behoorlijk drassig en modderig. Tot overmaat van ramp begon het ook nog maar weer eens te regenen, wat niet meer zou stoppen deze middag.

Noormannen start vanmiddag met de volgende 11 namen:
Bas, Julian, Rody, Rens, Damian, Jesse, Ron, Jari, Thomas, Mark en Emiel. Als wissel waren Dylan, Dylan, Niels en Stefan.

De eerste helft is begonnen en er ontvouwt zich een wedstrijd met iets meer balbezit voor de Noormannen. Er worden weinig kansen gecreëerd, eigenlijk is Zaamslag de meest gevaarlijke ploeg, zonder dat zij ook echt grote kansen krijgen. Hier en daar een een corner voor beide teams, waar daarna weinig gevaar uit komt. Maar dan vlak voor rust komt de bal na een verdedigende fout dan toch pardoes net voor de voeten van een Zaamslag aanvaller.  Bas glijdt nog naar de bal, maar dit mocht niet meer baten, 1-0 voor Zaamslag.

Dit is tevens de ruststand.

Na 15 minuten rust, waarin we elkaar oppeppen zijn we klaar voor de 2e helft.

Dylan komt in de ploeg als vervanger voor Julian. Zaamslag begint sterker aan deze helft en dat resulteert al snel weer in een paar corner. Al in de 52e minuut komt Zaamslag via rechts door en de lage voorzet kan binnengelopen worden door een Zaamslag aanvaller! Wat een domper! Gelukkig laten we de kopjes niet hangen en komen we in de 55e minuut al gelijk terug tot 2-1 via Dylan Maljers. Nu is er dus nog genoeg tijd om vol door te gaan en nog minimaal 1 goal te maken.

Helaas wordt het veld er ook niet beter op en ook ons spel niet.  Ondanks dat we er veel strijd ingooien creëren we weinig kansen en eigenlijk blijven de beste kansen voor Zaamslag. Tot in de laatste minuut, een voorzet beland op het hoofd van de ingevallen Dylan Knevel, maar helaas gaat de bal enkele centimeters naast.

Wederom een verliespartij voor de Noormannen en de eerste punten voor Zaamslag.

Aankomende week geen wedstijd i.v.m. corona maatregelen, maar hopelijk kunnen we ons snel revancheren voor deze nederlaag.