Op zaterdag 30 april stond de thuiswedstrijd tegen Bevelanders op het programma, een belangrijke aangezien de directe concurrenten de afgelopen weken flink wat punten hebben gepakt.

Patrick

Dylan K Jesse Emiel

Dylan M

Wissels: Thomas, Niels, Mark en Stefan.

In de openingsfase van de wedstrijd gaat het spel op en neer en komen beide ploegen voor het doel van de tegenstander zonder echt gevaarlijk te worden, tot uit een corner van De Noormannen de inzet van Dylan M nog maar net van de lijn gehaald kan worden. Een paar minuten later valt het eerste doelpunt echter aan de andere kant, en ruim tien minuten later kan na een voorzet vanaf de linkerkant de 0-2 makkelijk binnengelopen worden. Zo geeft De Noormannen in tien minuten tijd heel makkelijk twee goals weg, waarna het spel alleen maar verslapt.

Zonder dat er daarna al te veel gebeurt is de ruststand 0-2 voor Bevelanders.

Het spelbeeld van het einde van de eerste helft zet zich voort na de rust, want na een kwartier komt eigenlijk pas de eerste kleine kans tot stand in de vorm van een afstandsschot van Bevelanders. Kort daarna komen Thomas, Mark en Niels het veld in voor Rody, Ron en Patrick. Dit lijkt ervoor te zorgen dat De Noormannen zich kunnen herpakken, maar in de zestigste minuut valt de 0-3 wanneer er een gat valt midden in de verdediging van De Noormannen, en met nog een kwartier te spelen scoren Bevelanders ook de 0-4. De Noormannen krijgen nog enkele kansen via Dylan M en Thomas die niet benut kunnen worden, en ook Mark is een paar keer onsuccesvol van afstand, dus is de eindstand 0-4.

Een teleurstellende wedstrijd, snel door naar volgende week waar de thuiswedstrijd tegen de Patrijzen op het programma staat.