Na een paar oefen en bekerwestrijden speelde Noormannen 1 afgelopen zaterdag de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen GPC 1.
Noormannen begint deze wedstrijd met de volgende 11 spelers: Levien, Jari, Rody, Niels, Julian, Rens, Jesse, Patrick, Thomas, Erwin, en Dylan K.

Er stond een stevige wind die de thuisploeg tegen had in de eerste helft. Na het eerste fluitsignaal is het al snel raak voor De Noormannen.  Door een goede steekbal van Thomas weet Erwin de bal in het net te leggen. Afgezien van een paar kleine kansen is het een evenwichtige eerste helft en blijft de stand 1-0.

Na een kwartier gespeeld te hebben in de tweede helft krijgt GPC een grote kans, maar door een geweldige redding van Levien blijft de stand 1-0. Vlak hierna worden Dylan M. en Ron gewisseld voor Patrick en Erwin. En dan rond de 80e minuut komt Noormannen op 2-0 te staan door een mooi doelpunt van Dylan K. De wedstrijd lijkt gespeeld te zijn, maar kort hierna weet GPC de 2-1 te maken.

Dit zorgt voor een spannende slotfase.

Gelukkig weet Noormannen de voorsprong vol te houden, zo eindigt na 90 minuten de wedstrijd en blijven de punten op sportpark de Prelaat.

Volgende week volgt het uit duel tegen de Lewedorpse Boys, zal ook hier het 1e van De Noormannen de punten weten binnen te halen?