Zaterdag, op deze onnatuurlijk warme dag, mocht er gevoetbald worden op het kunstgras in Kamperland. Er kon in deze wedstrijd ook weer beroep gedaan worden op Jesse en Erwin, beide zijn herstellende van een blessure.

De opstelling; Levien; Ron, Rody, Jari, Niels, Rens de V; Patrick, Jesse, Thomas; Erwin, Dylan M.

De Noormannen schiet uit de startblokken en na 2 kansen is het dan ook al raak. Thomas loopt diep met de bal. De keeper komt uit en Erwin die hem nog knap naar de verre hoek kan sturen. Na deze goal volgt een rommelig spel met van beide kanten veel onnodig balverlies. Daardoor krijgen beide ploegen verschillende kansen om te scoren. Dat doet de tegenstander dan ook. Na een lange hoge voorzet kan de middenvelder van Bevelanders gemakkelijk de bal terugtrekken naar de spits die de bal gemakkelijk binnen kan werken, 1-1.
Laatste gedeelte van de eerste helft volgen nog wat kansjes van De Noormannen, waar er wellicht ‘’eentje’’ in had gemogen om het onszelf wat makkelijker te maken.

Na de rust blijft hetzelfde spelbeeld zichtbaar, Noormannen dringt goed aan. Helaas lukt het niet om het echt gevaarlijk te maken voor de goalie uit Kamperland. De schoten kunnen net niet goed/hard geplaatst worden. Bevelanders geeft zich niet gewonnen en komen op hun beurt ook met gevaarlijke kansen. Deze kunnen hetzelfde als bij Kamperland door onze goalie Levien allemaal gepakt worden. Na de kansen van Rens de V, Thomas, Erwin & Dylan M. wisten de Noormannen en Bevelanders niet tot scoren te komen. Wat betekent dat de punten gedeeld worden, 1-1. Aan de ene kant zonde aan de andere kant niet verloren.

Volgende week mogen we op eigen veld aantreden tegen De Patrijzen. Dan is 1 ding is bijna zeker, zo warm als dit weekend kan het bijna niet worden.