Op deze regenachtige 5 november trad het vlaggenschip aan tegen een subtopper in de 3e klasse. Patrijzen stond aan het begin van de middag op een 5e plaats. In het recente verleden is weinig resultaat geboekt tegen Patrijzen. En achteraf is het vandaag weer een lastige tegenstander gebleken…

Ondanks een uitgebreide ziekenboeg zijn er toch 11 namen aan de aftrap verschenen:

Levien – Hayo – Stijn – Rody – Niels – Rens – Patrick – Jari – Thomas – Emiel – Dylan M.

Met op de bank:

Erwin – Luuk – Ron – Joey

Als verwacht is de bal in de 1e helft voornamelijk op de helft van Noormannen te vinden. Patrijzen heeft meer de bal in bezit, en het betere van het veldspel. Kansen worden er niet veel gecreëerd aan beide kanten. Patrijzen weet 1 maal te scoren uit buitenspelpositie. Aan de andere kant komt het vlaggenschip er af en toe snel uit, met een aantal pogingen uit 2e lijn tot gevolg.

De mannen gaan aan de thee met de brilstand. Voor de supporters de mogelijkheid om even de warmte op te zoeken, want het was fris aan de zijlijn.

De toeschouwers zijn de kantine nog niet uit, of de bal ligt in het tweede bedrijf al achter Levien. De bonkige spits weet 1x los te komen en schuift de bal beheerst in het doel. Het gevolg is dat Noormannen meer uit de schulp moet kruipen om een resultaat te boeken, tegen een beter voetballende tegenstander. Dit resulteert in een paar speldenprikjes, alleen Patrijzen krijgt meer ruimte. De verdienstelijk keepende Levien weet nog een pingel te stoppen. Maar spits Ozcan weet kort daarna zijn 2e van de middag te maken. Invaller Erwin heeft nog een grote kans op de aansluitingstreffer, alleen mist de bal.

0-2 terechte eindstand. Noormannen blijft na deze speelronde op een keurige 8e plaats staan. Volgende week een uitwedstrijd in Veere. Een wedstrijd die gewonnen moet worden voor handhaving tegen een gedeeld hekkensluiter.